“ Samen met u maken wij uw bouw tot een succes! ” Bloemberg 4 7924PW Veeningen 0528 - 39 09 84

Webwijzer:   home     werkzaamheden     dakopbouw

Dakopbouw | Kleene Bouw is uw vakman

Wanneer u een dakopbouw bovenop het dak van uw woning wilt, dan wilt u graag weten wat hierbij de mogelijkheden zijn, of uw wensen vervuld kunnen worden en wat de totaalkosten zullen zijn voor alle werkzaamheden die verricht moeten worden alvorens de dakopbouw op uw woning zal staan. Hierdoor voorkomt u onaangename verassingen

Wilt u meer ruimte op zolder en deze als slaapkamer of hobbyruimte gebruiken, door het plaatsen van een dakkapel krijgt u een lichte en ruime verdieping die u naar eigen wens in kunt delen. Dakkapel bedekken met bitumineuze dakbedekking. De bestaande  dakpannen gebruiken om het dak aan te helen. Een loodslab zorgt voor een waterdichte aansluiting tussen dakkapel en dakpannen.

De beste kwaliteit dakkapel zult u krijgen bij ons als specialist. Hierbij heeft u de garantie dat de dakkapel zowel stevig als geïsoleerd zal zijn, omdat Kleene  Bouw weet met welke materialen hij werkt en hoe alles perfect geplaatst moet worden. U kunt er dus zeker van zijn dat u de beste kwaliteit zult krijgen.

onderhandenwerk Hottelerie Nolderwoud


Lees het hele nieuwsbericht

onderhandenwerk nieuwbouw woning oosterstreek


Lees het hele nieuwsbericht

LID VAN: Bouw Garant


Lees het hele nieuwsbericht

onderhandenwerk-nieuwbouw te bouwen woning fort


Lees het hele nieuwsbericht

Copyright © 2012 KleeneBouw.nl - Alle rechten voorbehouden. Realisatie door: Easy Flex Solutions - internetdiensten